Five Motorhandschoenen

Het Franse merk FIVE maakt slechts een product: motorhandschoenen. FIVE is dan ook een absolute expert in het maken van comfortabele, veilige en mooi ontworpen handschoenen voor op elk type motor, voor elk budget. Bekijk direct de collectie.

Producten 29-51 van 51

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Dit kenmerkt de handschoenen van Five

Five is een jong, Frans merk dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige motorhandschoenen voor in elke prijsklasse. Hierbij maken zij gebruik van de best beschikbare technieken en materialen. Five maakt bijvoorbeeld gebruik van het hoogwaardige Gore-Tex membraan in veel waterdichte handschoenen. Ook worden materialen als PRIMALOFT® en 3M® Thinsulate ™ veel gebruikt om te zorgen voor warme motorhandschoenen tijdens koude motorritten. Welke handschoen je ook kiest: je kunt er altijd gerust van zijn dat de beste en meest slijtvaste materialen gebruikt zijn voor jouw veiligheid, én dat de CE-keuring nooit zal ontbreken.

Onze complete assortiment motorhandschoenen

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze complete collectie motorhandschoenen. Voordeelhelmen.nl heeft voor ieder wat wils, van zomer- tot winterhandschoenen, van retro tot modern, voor zowel dames als heren. Je profiteer bij ons van gratis verzending, 100 dagen retourrecht en deskundig advies in onze winkels. Bestel direct online of kom bij ons langs.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen