Pilotenhelm

Ben je op zoek naar een stoere en unieke helm, bijvoorbeeld in de stijl van een fighter piloot? Neem dan een kijkje in ons assortiment pilotenhelmen. De stijl en vorm van een échte pilotenhelm wordt namelijk vertaald naar een ECE goedgekeurde motorhelm waarmee jij helemaal voor de dag kunt komen op jouw Harley of custom motor. Bekijk hieronder onze piloten helm collectie, of laat je adviseren in een van onze winkels.

Een pilotenhelm voor op de motor

Helmen die ontworpen zijn voor piloten worden op een andere manier ontworpen dan voor motorrijders. Gelukkig zijn er een aantal slimme fabrikanten die het gelukt is om de stoere stijl van een pilotenhelm en de veiligheid van een motorhelm te combineren met elkaar. Bekijk bijvoorbeeld eens de GPA (OSBE) Aircraft en de Scorpion EXO-COMBAT EVO.

Vaak hebben pilotenhelmen iets minder luxe opties dan moderne helmen, dit komt omdat het ontwerp van de helm iets minder praktisch is. Uiteraard hoeft dat helemaal geen nadeel te zijn, de pilotenhelm past namelijk erg goed bij bepaalde motoren en rijstijlen. Zo'n helm is vaak mooi te combineren met een mooie leren jas, of met mooie casual motorkleding.

Koop jouw pilotenhelm bij Voordeelhelmen.nl

Een piloten helm koop je natuurlijk bij Voordeelhelmen. Wij hebben een grote collectie met verschillende motorhelmen in de piloten-stijl, zowel online als in onze winkels. Als merkdealer kunnen we jou voorzien van alle gemakken en service die je zou verwachten, zoals bijvoorbeeld in het geval van een garantie. Wil je graag persoonlijk advies bij het uitzoeken van jouw nieuwe helm? Bel of mail ons voor hulp, of kom langs in een van onze motorkledingwinkels. Wij zorgen ervoor dat er altijd voldoende pilotenhelmen op voorraad zijn, dus voel je vrij om rond te kijken in onze collectie. Online bestellen is bij Voordeelhelmen 100% veilig en zonder risico. Ben je niet tevreden met jouw aankoop of wil je liever ruilen voor een andere maat? Dat is geen probleem, wij hanteren een retourtermijn van 100 dagen – geen haast dus!

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen