Enduro helmen

Op onze pagina met allroad en enduro helmen vind je ons gehele assortiment met helmen die in dit specifieke segment thuishoren. Wil je meer lezen over allroad motorhelmen of ben je geïnteresseerd in enduro motorhelmen? Scroll dan helemaal door naar beneden voor meer info!

Producten 1-28 van 135

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Helmen voor enduro en allroad motoren

Ben je in het bezit van een mooie enduro of allroad motor? Dan ben je natuurlijk ook op zoek naar een bijpassende motorhelm. Je hebt in dit segment een breed scala aan verschillende helmen met ieder hun eigen specificaties. Wanneer je op een echte hardcore enduro motor rijdt dan ben je wellicht op zoek naar een crosshelm met bijpassende bril en wanneer je op een BMW R1200 GS rijdt heb je meer behoefte aan een comfortabele allroad motorhelm waarmee je lange afstanden kan rijden.

Enduro motorhelmen en allroad motorhelmen hebben vaak een zonneklep bovenop de helm zitten en een groot, breed vizier voor veel zicht, zoals de Icon Airflite. Je hebt ook echte allroad/tour motorhelmen zoals de Schuberth E1 die naast de looks ook zo is gemaakt dat je er comfortabel 300 kilometer achter elkaar mee kan rijden zonder vermoeid te raken. Wil je meer weten over specifieke allroad helmen of enduro helmen neem dan gerust contact met ons op, onze verkoopspecialisten denken graag met je mee!

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen