Schuberth Mobility Program

SMP

Schuberth Mobility Program

Een goede motorhelm is een behoorlijke investering. Dat weet helmenfabrikant Schuberth ook. Vanaf heden bieden zijn een unieke kosteloze service: het Schuberth Mobility Program. Het programma houdt in dat wanneer je binnen 3 jaar na aanschaf van een Schuberth helm een ongeval hebt, je voor slechts 1/3 van de geldende adviesprijs een gloednieuwe Schuberth helm kan aanschaffen.

Schuberth vind de veiligheid van haar klanten erg belangrijk, daarom doen zij er alles aan om niet alleen tijdens, maar ook na een ongeluk jouw veiligheid te waarborgen. Het is goed mogelijk dat je na een ongeluk geen schade ziet aan de helm. Echter kunnen er  onzichtbare schades optreden, die de beschermende werking van de helm ernstig aantasten. Ga dus altijd voor zeker!

Hoe werkt het Schuberth Mobility Program?

Op het moment van schrijven is het programma van toepassing op de volgende modellen Schuberth helmen:

Schuberth R1
Schuberth S1 Pro
Schuberth SR1
Schuberth S2
Schuberth J1
Schuberth C3
Schuberth C3 PRO
Schuberth C3 PRO Lady

Het SMP is een volledig kosteloze extra service van Schuberth en is vanaf aankoop van de motorhelm 3 jaar geldig.Het is belangrijk dat je de gekochte helm registreert via de website van Schuberth, op www.schuberth.com/registration. Na registratie ontvang je je registratiegegevens per email. Het is belangrijk dat je deze bewaart.

We gaan er van uit dat het niet gebeurt, maar mocht je toch onverhoopt bij een ongeval betrokken raken, is er een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden, wil je gebruik kunnen maken van het SMP. Allereerst is het belangrijk dat er aangifte wordt gedaan van het ongeval bij de politie. Vraag ook bij een eenzijdig ongeval of de politie een proces verbaal wil opmaken, zodat je een officieel bewijs hebt van het ongeval. Neem vervolgens contact op met de dealer waar je je Schuberth helm hebt gekocht. Bij deze dealer lever je de volgende zaken in:

  • Origineel aankoopbewijs
  • Proces verbaal of officieel bewijs van politie van het ongeval
  • Kopie registratiebewijs Schuberth
  • Kopie legitimatie
  • De beschadigde helm

 

Dit geeft je het recht op een nieuwe helm voor 1/3 van de op dat moment geldende verkoopadviesprijs. Als de betreffende helm (kleur of model) niet meer in het assortiment zit, kan de dealer terugvallen op een vergelijkbaar model.

 

Let op dat je je Schuberth helm altijd bij een officiële dealer koopt. In geval van parallelimport of doorleveringen loop je kans dat je niet in aanmerking komt voor het programma. Voordeelhelmen.nl is officieel merkdealer van Schuberth, je kunt dus met gerust hart je Schuberth helm bij ons aanschaffen.

Klik hier ons volledige assortiment Schuberth helmen:

 

schuberth helm kopen 

 

 

2020-10-30 14:38:00
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen