25% korting op motorkleding bij aanschaf van een nieuwe motor bij Wim ter Braake motoren

Ontvang nu 25% korting op motorkleding en helmen bij Voordeelhelmen.nl in samenwerking met Wim ter Braake Motoren!

Samenwerking Wim ter Braake VoordeelHelmen Nijeveen

Samenwerking Wim ter Braake met VoordeelHelmen Nijeveen

Als buren, gevestigd in hetzelfde pand in Nijeveen, hebben Voordeelhelmen.nl en Wim ter Braake Motoren een speciale aanbieding voor jou. Bij aankoop van een nieuwe of tweedehands motor bij Wim ter Braake Motoren ontvang je een exclusieve korting van 25% op (de verkoopadviesprijs van) motorkleding en helmen bij VoordeelHelmen Nijeveen.

Kom langs in onze winkel in Nijeveen en ontdek ons uitgebreide assortiment van ruim 100 topmerken in motorkleding en helmen. Ons deskundige team staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte uitrusting die voldoet aan al jouw behoeften en voorkeuren. Daarnaast bieden we ook Personal Fitting voor je nieuwe Shoei helm.

Actievoorwaarden:

  • De actie is alleen geldig in onze winkel in Nijeveen op producten vanaf €150, op vertoon van jouw Wim ter Braake factuur.
  • De geldigheid van de actie is tot 30 dagen na de aankoop van je nieuwe of tweedehands motor.
  • De 25% korting wordt berekend op basis van de verkoopadviesprijs en is geldig op het gehele assortiment, met uitzondering van communicatie- en navigatieproducten.

Mis deze kans niet om met 25% korting de perfecte motorkleding en helm te bemachtigen! We verwelkomen je graag in onze winkel in Nijeveen.

Wim ter Braake Motoren - Kwaliteit, Service en Exclusiviteit

Bij Wim ter Braake Motoren ben je verzekerd van kwaliteit, dankzij onze korte inkoopkanalen en regelmatige aanvoer van motoren uit Nederland en Europa. We streven naar een gunstige prijsstelling zonder concessies te doen aan de bijzonder hoge kwaliteit van onze motoren. Deze focus op kwaliteit werd beloond in 2003, toen we de prestigieuze Bovag 5-sterren certificering ontvingen.

In 2005 namen we een langverwachte stap en werden we een exclusieve dealer van het befaamde Japanse topmerk Kawasaki. Bij ons vind je bijna de gehele lijn wegmodellen van Kawasaki. We streven ernaar om een breed scala aan modellen beschikbaar te hebben, inclusief mogelijkheden voor verhuur of als demomodellen, zodat je de motor zelf kunt ervaren tijdens een proefrit.

Bij Wim ter Braake Motoren staat service centraal. Ons toegewijde team van motorliefhebbers staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de perfecte motor die past bij jouw wensen en behoeften. Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment aan accessoires, onderhoud en reparatieservices om ervoor te zorgen dat je motor altijd in topconditie blijft.

Bezoek onze showroom en ervaar zelf de kwaliteit, service en exclusiviteit van Wim ter Braake Motoren. Met onze passie voor motoren en ons streven naar klanttevredenheid, garanderen we een buitengewone motorervaring die je niet wilt missen.

2023-06-23 13:24:00
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen