15% korting op motorkleding bij aanschaf van een nieuwe motor bij NIWA Motoren

Ontvang nu 15% korting op motorkleding en helmen bij VoordeelHelmen Zwaagdijk in samenwerking met NIWA Motoren!

Samenwerking NIWA Motoren VoordeelHelmen Zwaagdijk

Samenwerking NIWA Motoren met VoordeelHelmen Zwaagdijk

Bij aankoop van een nieuwe of tweedehands motor bij NIWA ontvang je een exclusieve korting van 15% op (de verkoopadviesprijs van) motorkleding en helmen bij VoordeelHelmen Zwaagdijk.

Kom langs in onze winkel in Zwaagdijk en ontdek ons uitgebreide assortiment van ruim 100 topmerken in motorkleding en helmen. Ons deskundige team staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte uitrusting die voldoet aan al jouw behoeften en voorkeuren. Daarnaast bieden we ook Personal Fitting voor je nieuwe Shoei helm.

Actievoorwaarden:

  • De actie is alleen geldig in onze winkel in Zwaagdijk op alle kleding en communicatie, op vertoon van jouw factuur van NIWA Motoren.
  • De geldigheid van de actie is tot 3 maanden na de aankoop van je nieuwe of tweedehands motor.
  • De 15% korting wordt berekend op basis van de verkoopadviesprijs en is geldig op het gehele assortiment, met uitzondering van accessoires als protectoren, regenkleding en onderkleding.

Mis deze kans niet om met 15% korting de perfecte motorkleding en helm te bemachtigen! We verwelkomen je graag in onze winkel in Zwaagdijk.

NIWA Motoren

NIWA Motoren is sinds 1995 een dynamisch motorbedrijf met enthousiaste medewerkers. Er werken mensen met veel ervaring en een ware passie voor motoren. In de nabije omgeving heeft NIWA een goede naamsbekendheid opgebouwd maar ook in de rest van Nederland worden wij steeds meer op waarde geschat.

De kledingafdeling heeft een eigen vestiging gekregen onder de naam Voordeelhelmen Zwaagdijk, op loop afstand van de huidige motorzaak is het zeker de moeite waard daar eens naar binnen te gaan. Als bedrijf zijn we onder de naam NIWA Racing al meer dan 25 jaar actief in de motorsport en hebben hierin diverse successen behaald!

De motor-arena is onze werkplaats, de showroom ons visitekaartje!

NIWA is motordealer van: SUZUKI, KTM, Kawasaki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna en Kymco.

2023-11-23 10:28:00
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen