Samenwerking met Verkeersschool Attent in Steenwijk

Samenwerking met Verkeersschool Attent in Steenwijk!

Heb je les gehad of ben je druk bezig met het behalen van je motorrijbewijs bij Rijschool Attent in Steenwijk? Let dan even goed op! Je kunt nu extra voordelig je motorkleding en uitrusting kopen bij Voordeelhelmen Nijeveen.

Voordeelhelmen Nijeveen en Attent logo's

Speciaal voor leerlingen en ex-leerlingen die hun rijbewijs hebben gehaald (maximaal 12 maanden geleden) bij rijschool Attent.

 • Op alle motorkleding en motorhelmen ontvang je 15% korting op de verkoopadviesprijs, met uitzondering van motorcommunicatiesystemen.
 • Als je naast je motorkleding ook een nieuwe motor koopt bij Wim Ter Braake Motoren, krijg je maar liefst 25% korting op de verkoopadviesprijs van je nieuwe uitrusting, met uitzondering van motorcommunicatiesystemen.
 • Weet je nog niet precies welke motor je wilt en wil je graag een dag een motor huren na het behalen van je rijbewijs? Dan krijg je één dag gratis motorrijden ter waarde van €65,- bij Wim Ter Braake Motoren.

Wil je gebruik maken van een van deze deals laat dan je PlanGo app even zien of een factuur met je naam er op. Tot snel in onze Voordeelhelmen winkel in Nijeveen!

Hoe ziet jouw rijopleiding voor de motor er uit bij Verkeersschool Attent in Steenwijk?

Je moet 3 examens afleggen:

 • Theorie-examen motor
 • Voertuigbeheersing (AVB)
 • Verkeersdeelname (AVD)

Theorie:

Voor het halen van je motorrijbewijs moet je (opnieuw) theorie-examen doen, speciaal voor de motor. Lees op de website van het CBR meer over het theorie-examen van de motor. De meeste leerlingen kiezen voor zelfstudie, online of uit het boek. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden en kosten.

 •  

  Inclusief CBR-examen

  Exclusief CBR examen

  All-in klassikale cursus

  € 210,-

  € 170,-

  Zelfstudie online

  € 90,-

  € 50,-

  Zelfstudie boek + clicks

  € 71,95

  € 31,95

Praktijk:

Vanaf 17 jaar mag je beginnen met je motor-opleiding. Welke categorie motor je mag rijden, hangt af van je leeftijd en ervaring. Op de website van de rijksoverheid vind je een uitgebreid overzicht van de regelingen. Uiteraard weten wij ook welke mogelijkheden er zijn. Bij vragen, neem gerust contact op.

De praktijk bestaat uit 2 onderdelen: Voertuigbeheersing (AVB) en Verkeersdeelname (AVD).

AVB Voertuigbeheersing

Om je motorrijbewijs te halen, maken we je eerst wegwijs met het voertuig. Bij de voertuigbeheersing leer je alle 12 oefeningen goed en veilig uit te voeren. 7 van deze 12 oefeningen worden op je AVB examen getoetst.

De eerste lessen en het AVB examen (wij zijn een goedgekeurde examenlocatie van het CBR) vinden plaats op ons eigen oefenterrein bij de rijschool. Zodra je de oefeningen aardig onder de knie hebt, splitsen we de lessen op. Dan oefen je op het terrein, maar ga je tijdens de les ook de weg op.

AVD Verkeersdeelname

Zodra zowel het theorie- als het AVB certificaat behaald is, kan het Verkeersdeelneming (AVD) examen worden ingepland. Dit examen wordt in Meppel afgenomen. Onze instructeurs kennen de mooiste routes in de wijde omgeving én natuurlijk de examenroutes in Meppel.

Alle voordelen op een rijtje:

 • Try the Bike - vrijblijvende proefles (of gewoon je eerste les) van 2 uur met € 15,- korting
 • Oefenen bij de rijschool in Steenwijk
 • Goedgekeurde AVB - examenlocatie 
 • Ervaren, vaste en gepassioneerde instructeurs
 • 4 moderne lesmotoren
 • (Alle soorten en maten kleding en helmen tot je beschikking; je hoeft dus niet eerst zelf een pak aan te schaffen)
 • Gratis eigen helmmutsje en handschoenen

Verkeerschool Attent

Dolderweg 4

8331 LL Steenwijk

[email protected]

06-33188884

0521517691

2023-06-08 13:43:00
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen