Racepak op maat bij VoordeelHelmen met Dainese Custom Works

Racepak op maat kopen bij VoordeelHelmen met Dainese Custom Works

Racepak op maat bij VoordeelHelmen met Dainese Custom Works

Heb jij altijd al een eigen racepak willen ontwerpen in jouw favoriete kleuren? Of heb je misschien moeite bij het vinden van een goed passend leren pak? Dan ben je bij VoordeelHelmen aan het juiste adres! Wij bieden namelijk Dainese Custom Works aan. Met Custom Works kun je jouw Dainese pak helemaal naar wens laten maken qua maten, kleuren en zelfs met logo’s.

Hoe werkt Dainese Custom Works?

Om te beginnen kies je een bestaand pak uit de collectie van Dainese. Vervolgens kies je voor een standaard confectiemaat óf kies je ervoor om jouw Dainese pak helemaal op maat te laten maken. Tijdens jouw Dainese Custom Works afspraak, nemen een aantal metingen op en sturen we die, samen met jouw eigen ontwerp, naar Dainese in Italië.

Als het pak door de specialisten van Dainese is gefabriceerd, dan wordt het naar ons opgestuurd. Wij maken dan een afspraak met jou om het pak te passen en te beoordelen. Dainese is een absolute topfabrikant als het aankomt op maatpakken. Is er tóch een kleine aanpassing nodig? Dan sturen wij het pak terug naar Dainese voor de spreekwoordelijke puntjes op de i. Jouw Dainese maatpak moet perfect zitten en daar zorgen wij ook voor.

Een motorpak in jouw favoriete kleuren

Met Dainese Custom Works kun je niet alleen maar zelf kiezen welke kleuren de verschillende leerpanelen krijgen, maar je kunt ook de kleuren bepalen van de metalen plaatjes en de knie/elle boog sliders. Voor het leer kun je kiezen uit een zeer breed kleurenpalet om zo jouw ideale pak samen te stellen. De knie sliders komen in 11 verschillende kleuren en de elle boog sliders komen in 9 verschillende kleuren. De metalen plaatjes kun je afstemmen op de andere kleuren en zijn zelfs te personaliseren.

Je kunt jouw pak nóg specialer maken door er eigen logo’s, namen, cijfers of afbeeldingen toe te voegen. Deze zogeheten “add-ons” maken jouw maatpak persoonlijker en kunnen ook zorgen voor een echte pro-racer look!

Klik hier om jouw Dainese Custom Works pak online te ontwerpen. Selecteer aan het einde van het proces jouw VoordeelHelmen winkel voor aflevering.

Dainese Custom Works bij VoordeelHelmen

Jouw Dainese pak op maat

Om een Dainese racepak op maat te laten maken zijn er een aantal metingen nodig. Deze metingen worden op afspraak bij ons in de winkel opgenomen en doorgestuurd naar Dainese. De maatpak-experts in Italië gaan er vervolgens mee aan de slag en leveren het pak perfect op maat voor jouw lichaam.

Het laten maken van een Dainese Custom Works maatpak duurt over het algemeen tussen de 8 en 10 weken. Mocht er bij levering blijken dat er tóch nog een kleine aanpassing gedaan moet worden, dan kost dit over het algemeen 2 tot 3 weken extra. De kosten zijn afhankelijk van jouw wensen, maar komen altijd bovenop de basisprijs van het gekozen motorpak.

Dainese Custom Works afspraak maken

Onze motorkleding specialisten staan klaar om samen met jou een meesterwerk te maken van jouw nieuwe racepak. Om hier goed de tijd voor te kunnen nemen, is het belangrijk dat je eerst een afspraak maakt in een van onze deelnemende winkels. Op dit moment is het mogelijk om een Custom Works pak te laten ontwerpen en bestellen in Amsterdam en Zwaagdijk.

Maak een afspraak door contact op te nemen via ons contactformulier, de koffie staat alvast klaar.

2024-02-07 13:26:00
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen