Rusty Stitches

De motorkleding van Rusty Stitches past qua stijl en filosofie goed in het assortiment bij VoordeelHelmen! We delen allebei de passie voor het motorrijden en het aanbieden van veilige motorkleding voor een betaalbare prijs. Rusty Stitches maakt motorkleding die nét even anders is dan de rest, vaak wat speelser en met een knipoog. Je vindt onze volledige collectie Rusty Stitches hier. Of kom eens langs in een van onze winkels voor persoonlijk advies op maat.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De rijke geschiedenis van Rusty Stitches

Met een rijke geschiedenis en een voortdurende toewijding aan kwaliteit en stijl, is Rusty Stitches uitgegroeid tot een vertrouwd en geliefd merk onder motorrijders wereldwijd. Of je nu een gepassioneerde motorrijder bent of een avontuurlijke ziel, Rusty Stitches biedt een breed scala aan producten om je motorervaring naar een hoger niveau te tillen.

Wat begon als een idee in het hoofd van Joshua Nap is uitgegroeid tot een merk dat zich onderscheidt van de rest en voldoet aan de behoeften van de zogenaamde #RustyTribe-leden. Het team van Rusty Stitches is toegewijd om motorrijders de allerbeste motorkleding te bieden en dit ook betaalbaar te maken. Hun inspiratie komt van de out-of-the-box denkers en mode-enthousiastelingen, wat resulteert in een unieke kledinglijn.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen