Gerbing verwarmde kleding

De elektrisch verwarmde motorkleding van Gerbing is ontwikkeld voor de echte die-hard motorrijder. Als de motorfiets jouw primaire voertuig is, of als je gewoon graag de hele winter doorrijdt, dan is dit de perfect uitkomst voor jou. Gerbing maakt al sinds 1996 geavanceerde, verwarmde motorkleding en onderkleding voor gebruik tijdens de koude motorritten. Denk bijvoorbeeld aan verwarmde motorhandschoenen en verwarmde sokken.

Producten 29-36 van 36

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Verwarmde motorkleding van Gerbing voor een comfortabele motorrit

Het avontuur van Gerbing is al in 1976 begonnen toen de Amerikaanse oprichter Gordon Gerbing begon met het ontwikkelen van unieke verwarmde kleding. Oorspronkelijk kwam dit vanuit de luchtvaarttechniek, maar de technologie bleek ook perfect voor gebruik in motorkleding. Vandaag de dag heeft Gerbing voor elke doorwinterde motorrijder een goed product in huis. Alle kleding van Gerbing is in combinatie met elkaar te gebruiken en er zijn behoorlijk wat mogelijkheden voor het aansluiten van de kleding op de motor zelf of op losse accu’s.

Motorrijden in de winter is al een stuk gevaarlijker vanwege de gladde wegen en vaak ook slechter zicht. Juist daarom is het zo belangrijk dat jouw lichaam goed functioneert en anticipeert onder deze omstandigheden. Bij kou reageert het lichaam langzamer en verstijven de spieren. Elektrisch verwarmde motorkleding houdt het lichaam warm en comfortabel, zo kom jij veilig aan op jouw bestemming. De verwarmde kleding van Gerbing is ook geschikt voor mensen met een slechte doorbloeding, reuma en fibromyalgie. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om de kleding te gebruiken tijdens het skiën of andere wintersportactiviteiten.

Gerbing verwarmde motorkleding kopen bij VoordeelHelmen

Waarom zou jij je nieuwe verwarmde Gerbing kleding bij VoordeelHelmen kopen? Misschien omdat wij een officiële Gerbing merkdealer zijn. Dit houdt eigenlijk in dat wij jou van alle service en gemakken kunnen voorzien, ook bijvoorbeeld op het gebied van garantie. Wil je graag persoonlijk advies? In onze winkels is er altijd voldoende verwarmde kleding van Gerbing op voorraad, kom dus gerust langs om te passen en je te laten informeren. Bestel je toch liever online? Bekijk de collectie dan hier op onze website en koop jouw nieuwe verwarmde kleding voor de allerbeste prijs. Ben je niet helemaal tevreden of wil je graag ruilen voor een andere maat? Wij hanteren een 100 dagen retourrecht en gratis retourneren voor producten boven de 200 euro.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen