Voordeelhelmen motorkleding winkel

Beschrijving Tucano Jet Fluo Geel

Deze Tucano Jethelm is de ideale reisgenoot voor de brommer- en scooterrijder die op zoek is naar een comfortabele helm met een verlengd vizier. Deze speciale, in het fluor geel, uitgevoerde versie zorgt er niet alleen voor dat je beter wordt gezien maar wekt bij veel mensen ook de indruk dat je wellicht van de politie bent. Hierdoor gaat iedereen spontaan voor je aan de kant waardoor je nog sneller op je plaats van bestemming bent. Het verlengde vizier zorgt ervoor dat vliegjes en regen uit je ogen blijven tijdens het rijden. Wat verder erg slim is bedacht dat zijn de rubberen doppen aan de zijkant van de helm. Aangezien deze van rubber zijn zorgt dit ervoor dat je de helm en je buddy seat niet beschadigd als je de helm wilt opbergen. Deze Tucano Jethelm wordt geleverd in de maten S tot XL en komt in drie verschillende kleuren.

Jet eigenschappen

  • Fashion helm
  • Groot vizier
  • Goede pasvorm
  • Buitenschaal van polycarbonaat
  • ECE goedgekeurd

Tucano Urbano Jet specs

Meer informatie
MerkTucano Urbano
ModelJet
KleurstellingFluo Geel
CategorieJethelmen
PinlockGeen pinlock
TypegoedkeuringECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Let opIndien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

Tucano Jet Fluo Geel reviews

Tucano Urbano Jethelmen maatbepaling

Bekijk ons youtube filmpje of lees hieronder waar je op moet letten bij het bepalen van je helmmaat.

helmmaat bepalen


Stap 1 – Hoofdomtrek meten

Meet zoals op de afbeelding aangegeven de omtrek van je hoofd op. Je doet dit door een meetlint rondom het hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe om zeker te zijn van de maximale omtrek een aantal metingen op verschillende hoogtes.


Stap 2 – Helmmaat bepalen

In onderstaande tabel staan per merk de helmmaten vermeld die horen bij de hoofdomtrek in centimeters. Zoek jouw gewenste merk, zoek jouw hoofdmaat in de tabel op, en kijk welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kan je altijd contact met op onze klantenservice opnemen op telefoonnummer 020-760 0807 of via het contactformulier.

Voor kinderhelmen staat er een aparte tabel onder de tabel voor volwassenen.

Koop nooit een gebruikte helm, en leen er ook nooit een van iemand anders. De binnenvoering en beschermende schuimlagen gaan zich naar verloop van tijd aanpassen aan jouw hoofd. Het is daarom ook altijd van belang dat een helm bij aanschaf nauwsluitend rond het hoofd zit.

Een niet goed passende helm mag geruild worden. 

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact