Schuberth SR2 Traction Black/Orange

Normale prijs € 779,95 Vanaf € 389,98
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
17SCH0001
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

 1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
 2. Stap 2.Geef in de checkout aan in welke winkel je graag langs wilt komen.
 3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Je hebt geen afnameverplichting en betaalt pas in de winkel.

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Schuberth SR2 Traction Black/Orange

Hou jij van snelheid? En tegelijkertijd van veiligheid, concentratie, comfort en zekerheid? Geloof je niet dat dat allemaal in één helm past? Schuberth bewijst met de SR2 dat dit wel degelijk kan. Honderd procent gericht op presteren, presteren en nog eens presteren. De SR2 haalt het optimale uit jou en je motor. Met de Schuberth SR2 kun jij je optimaal concentreren, rij je relaxed en ben je daardoor veiliger op de weg. In de SuperSports in de hoogste concentratie vereist, maar dat wil niet zeggen dat je ook op de weg niet mag genieten van de nieuwste technologieën. Een verbeterde spoiler zorgt dat de helm (en dus je hoofd) rustig blijft in de wind. Het in de Formule 1 ontwikkelde nieuwe vizier geeft je een optimaal zicht in alle omstandigheden. Onafhankelijk van de weg waar je op rijdt.



De SR2 van Schuberth is voorzien van een compleet vernieuwd race vizier. Het is een 2D vizier dat ook in de Formule 1 met succes gebruikt wordt. Het eveneens nieuwe en grotere pinlock om je te verzekeren van perfect zicht wanneer het buiten kouder is. Het vizier is te openen met zowel je linker- als je rechterhand dankzij het '2 finger tab' openingsmechanisme. De verbeterde eendelige spoiler houdt je hoofd op z'n plek, wat vooral merkbaar is bij hogere snelheden.



De SR2 heeft vele uren doorgebracht in de windtunnels van Schuberth. En dat is niet voor niks. De knappe koppen van Schuberth hebben de prototypes duizenden malen in hun handen gehad om deze racetopper te optimaliseren. Elk onderdeel klopt aan deze helm. De aerodynamica is om je vingers bij af te likken. De SR2 is compleet stabiel in de wind. En dat merk je tijdens het rijden, zeker bij hogere snelheden: je hoofd blijft waar je hem wilt hebben.



Schuberth voorziet al haar helmen van optische klasse 1 vizieren. Met de SR2 mag je dus ook genieten van een vizier van de hoogste kwaliteit. Dankzij dit vizier met haar twee dimensionale buiging, ben je verzekerd van een onvervormd beeld wanneer je door het vizier kijkt. Uiteraard is het vizier ook extra bestand tegen krassen. Het vizier is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De Schuberth SR2 is ook voorzien van een pinlock om het zicht optimaal te houden in alle situaties.



De SR2 van Schuberth is natuurlijk ook ECE 22.05 goedgekeurd waardoor je hem kunt gebruiken op alle Europese wegen. Deze op en top racehelm is verkrijgbaar in de maten XS tot 3XL. Deze komen overeen met een hoofdomtrek van 52 cm tot 63 cm. De buitenschaal komt in 2 verschillende maten, afhankelijk van je hoofdmaat.



Dankzij de nieuwe adem deflector welke in het tevens nieuwe ventilatie systeem van de SR2 is geïntegreerd, komt er een vergrote hoeveelheid verse lucht de helm binnen. Tegelijktijd zorgt een verbeterd systeem voor de verwijdering van uitgeademde lucht, zodat de luchtcirculatie optimaal verloopt. Genoeg lucht dus in alle situaties.



De SR2 van Schuberth is voorzien van de veilige Dubbel-D sluiting. Deze sluiting wordt ook gebruikt in races op het hoogste niveau dankzij haar eenvoudige ontwerp, veiligheid en zekerheid. Door deze dubbel-D sluiting kun je ook nog eens de lengte van de kinband eenvoudig aanpassen is waarna deze veilig op dezelfde plek onder je kin blijft.



Wanneer je je helm registreert op de website van Schuberth, ontvang je 5 jaar garantie van Schuberth.

SR2 eigenschappen


 • Glasvezel buitenschaal

 • Twee maten buitenschaal

 • Vernieuwd ventilatiesysteem

 • Breath deflector

 • Uitneem- en wasbare binnenvoering

 • Aerodynamisch

 • Stil

 • Helder antikrasvizier

 • Vizier zowel met linker- als rechterhand te openen

 • Voorbereid op een Pinlock (meegeleverd)

 • Dubbel-D sluiting

 • ECE 22.05 keuring

Schuberth SR2 specs

Meer informatie
Merk Schuberth
Model SR2
Kleurstelling Traction Black/Orange
Categorie Integraalhelmen
Pinlock Meegeleverd
Zonnevizier Nee
Typegoedkeuring ECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Let op Indien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

Schuberth SR2 Traction Black/Orange reviews

Schuberth Integraalhelmen maatbepaling

Bekijk ons youtube filmpje of lees hieronder waar je op moet letten bij het bepalen van je helmmaat.

helmmaat bepalen


Stap 1 – Hoofdomtrek meten

Meet zoals op de afbeelding aangegeven de omtrek van je hoofd op. Je doet dit door een meetlint rondom het hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe om zeker te zijn van de maximale omtrek een aantal metingen op verschillende hoogtes.


Stap 2 – Helmmaat bepalen

In onderstaande tabel staan per merk de helmmaten vermeld die horen bij de hoofdomtrek in centimeters. Zoek jouw gewenste merk, zoek jouw hoofdmaat in de tabel op, en kijk welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kan je altijd contact met op onze klantenservice opnemen op telefoonnummer 020-760 0807 of via het contactformulier.

Voor kinderhelmen staat er een aparte tabel onder de tabel voor volwassenen.

Koop nooit een gebruikte helm, en leen er ook nooit een van iemand anders. De binnenvoering en beschermende schuimlagen gaan zich naar verloop van tijd aanpassen aan jouw hoofd. Het is daarom ook altijd van belang dat een helm bij aanschaf nauwsluitend rond het hoofd zit.

Een niet goed passende helm mag geruild worden. 

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact