Rukka Virium Gloves Black 999

Waardering:
100% of 100

Beschrijving Rukka Virium Gloves Black 999

De Virium X-Trafit Motorhandschoen is verkrijgbaar in twee kekke varianten; zwart/geel (col 940) en zwart (col 990). Door de Gore-Tex X-Trafit technologie heb je perfecte controle over de handschoen. Ze zijn ademend, wind en waterproof en worden ook nog eens gemaakt van een mooi elastisch materiaal. Deze handschoen is perfect voor gematigde of veranderende weersomstandigheden. Op de Virium X-Trafit Motorhandschoen zit een vizierwisser om ervoor te zorgen dat je altijd perfect zicht op de weg kan hebben. Bovendien heb je extra grip op de palm en de vingertoppen. De tijden dat je je handschoenen uit moest trekken om je smartphone te gebruiken zijn over. Rukka heeft Touch screen vingertoppen in de handschoen geïntegreerd voor extra gebruiksvriendelijkheid.

Rukka’s Motorhandschoenen zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn allen gemaakt van textiel met Gore-Tex X-Trafit membraan en hebben touch screen mogelijkheden. Ze zijn regenproof, windproof en erg duurzaam. Het Gore-Tex X-Trafit membraan laat niet toe dat water of wind van buiten naar binnen de handschoen gaan, maar houdt de natuurlijke transpiratie van het menselijk lichaam niet tegen. Het resultaat: je handen blijven warmer wanneer het koud is en droger wanneer het warm is. Alle handschoenen van Rukka hebben een lange polsbuis en zijn perfect voor gematigde en veranderende weersomstandigheden. Last but not least, ze beschermen je hand ook nog eens. Rukka motorhandschoenen zijn mooi, gaan lang mee en herbergen allerlei foefjes die menig motorliefhebber zouden laten blozen. Gewoon doen.

Virium eigenschappen

  • Gore-Tex X-Trafit technologie. Gore-Tex handschoenen die ontworpen zijn met X-Trafit product technologie worden gekenmerkt door een door Rukka ontwikkelde, innovatieve, gelaagde constructie. Deze specifieke constructie zorgt ervoor dat de handschoen extra gevoelig is voor aanrakingen en een goede grip heeft terwijl ze ook zacht en flexibel blijven.
  • Volledige water en windproof
  • Ademend
  • Extra grip op de palm en vingertoppen
  • Vizierwisser
  • Protectie knokkels en vingers
  • Touch screen vingertoppen

Rukka Virium specs

Meer informatie
MerkRukka
ModelVirium
KleurstellingGloves Black 999
CategorieHandschoenen
RegenvoeringNiet uitneembaar
SexeMan, Unisex

Rukka Virium Gloves Black 999 reviews

Andere kleuren
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact