Rukka Saturn Black 990

Vanaf € 89,00
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
15RUK0002
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

  1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
  2. Stap 2.In de checkout kan je aangeven dat je het artikel komt afhalen. Je hoeft nog niet te betalen, dat kan ook in de showroom
  3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Bij ons in de showroom toch niet tevreden over het artikel, dan laat je hem gewoon achter.. geen afnameverplichting!

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Rukka Saturn Black 990

De Saturn is een lekkere Motorhandschoen voor tijdens de zomer. Hij is licht, gemaakt van een combinatie van leer en polyamide en ademt goed. Verder komt de handschoen standaard met extra grip voor op de vingertoppen die je naar gelieven kan gebruiken. Wanneer de zon ondergaat ben je toch nog goed te zien door de reflectoren in de vingers van de handschoen zijn gestopt. Een handschoen voor de zomerse trip door de glooiende groene heuvels van midden Frankrijk. Kan natuurlijk ook op andere Valhalla-achtige plekken worden gebruikt.

Rukka maakt fantastische zomerhandschoenen. Ze zijn licht, ademen uitstekend en beschermen je hand toch erg goed. Dit zijn de motorhandschoenen die gemaakt zijn voor de zomerse tocht door het Zuid-Europa. Ze zijn niet waterdicht want het regent toch niet in de zomer. Ze zijn niet luchtdicht want je wil juist de lekkere coole zomeravond lucht langs je handen voelen. De Rukka zomer Motorhandschoenen hebben wel een perfecte grip. Dit is ten alle tijden belangrijk. Bij aankoop van een van deze handschoenen weet je dat je een goede investering voor de toekomst hebt gedaan. Alles wat Rukka maakt gaat erg lang mee. Laat de zomer maar komen.

Saturn eigenschappen

  • Lichte Motorhandschoen
  • Goed ademend
  • Combinatie van leer en polyamide
  • Extra grip bij de vingertoppen
  • Reflectoren bij de pols

Rukka Saturn specs

Meer informatie
MerkRukka
ModelSaturn
KleurstellingBlack 990
CategorieHandschoenen
RegenvoeringGeen regenvoering
SexeMan, Unisex

Rukka Saturn Black 990 reviews

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact