Beschrijving Rukka Apollo Black 990

De Apollo X-Trafit Motorhandschoen is verkrijgbaar in een kekke leren variant; zwart (col 990). Door de Gore-Tex X-Trafit technologie heb je perfecte controle over de handschoen. Ze zijn ademend, wind en waterproof en worden ook nog eens gemaakt van een mooi elastisch materiaal. Deze handschoen is perfect voor gematigde of veranderende weersomstandigheden. Op de Apollo X-Trafit Motorhandschoen zit een vizierwisser om ervoor te zorgen dat je altijd perfect zicht op de weg kan hebben. Bovendien heb je extra grip op de palm en de vingertoppen.

Rukka’s Motorhandschoenen zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn allen gemaakt van textiel met Gore-Tex Xtrafit membraan en hebben touch screen mogelijkheden. Ze zijn regenproof, windproof en erg duurzaam. Het Gore-Tex Xtrafit membraan laat niet toe dat water of wind van buiten naar binnen de handschoen gaan, maar houdt de natuurlijke transpiratie van het menselijk lichaam niet tegen. Het resultaat: je handen blijven warmer wanneer het koud is en droger wanneer het warm is. Alle handschoenen van Rukka hebben een lange polsbuis en zijn perfect voor gematigde en veranderende weersomstandigheden. Last but not least, ze beschermen je hand ook nog eens. Rukka motorhandschoenen zijn mooi, gaan lang mee en herbergen allerlei foefjes die menig motorliefhebber zouden laten blozen. Gewoon doen.

Apollo eigenschappen

 • Gore-Tex X-Trafit technologie. Gore-Tex handschoenen die ontworpen zijn met X-Trafit product technologie worden gekenmerkt door een door Rukka ontwikkelde, innovatieve, gelaagde constructie. Deze specifieke constructie zorgt ervoor dat de handschoen extra gevoelig is voor aanrakingen en een goede grip heeft terwijl ze wel zacht en flexibel blijven.
 • Volledige water en windproof
 • Ademend
 • Extra grip op de palm en vingertoppen
 • Vizierwisser
 • Protectie knokkels en vingers
 • Leer
 • Rukka Apollo specs

  Meer informatie
  MerkRukka
  ModelApollo
  KleurstellingBlack 990
  CategorieHandschoenen
  RegenvoeringDirectlaminaat
  SexeMan, Unisex

  Rukka Apollo Black 990 reviews

  Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
  Contact