Richa Original Navy

Beschrijving Richa Original Navy

Een jeans gemaakt van denim cordura, katoen en polyester. Binnenin de jeans zit een polycotton voering en de knieën en heupen worden extra beschermt via CE gekeurde protectoren. Verder is de original jeans volledig CE gecertificeerd, heeft het een straight fit en zit er safety stitching op alle stiknaden.

Veel merken focussen zich bij het ontwikkelen en produceren van hun motorkleding op veiligheid en comfort. Richa doet dit ook, maar voegt echter een belangrijke extra pijler toe aan het fundament voor hun motorkleding. Deze pijler heeft veel verschillende namen, zoals passie, gevoel zijn termen en beleving. Motorrijden draait natuurlijk voor een groot deel om veiligheid en comfort, maar uiteindelijk is het gevoel dat motorrijden je geeft de drijfveer om keer op keer je motor op te stappen. Richa heeft bij alle motorkleding er zoveel mogelijk voor geprobeerd te zorgen dat dit gevoel niet lijdt onder je tweede huid. Motorkleding die je al het comfort en al de veiligheid biedt die je van Richa mag verwachten, terwijl het gevoel optimaal gehouden wordt.

Een merk is pas echt een goed merk als het bij zijn eigen producten kan zien wat er beter kan en dus verbetert. Vandaar dat er in nieuwste 2014-collectie van Richa een aantal dingen veranderd zijn die de producten nog een klasse beter maken. De kleding is gerestyled, het ontwerp is verbeterd, de pasvorm is nog comfortabeler en de materialen zijn nog hoogwaardiger. Er is veel aangepast en veel is veranderd, echter is er een aspect dat nu niet veranderd is. Een aspect dat überhaupt nog nooit veranderd is en ook nooit veranderd zal gaan worden. Een aspect dat Richa hoog in het vaandel heeft staan en een aspect waar het op de motorfiets het meest om draait: Beleving.

Casual op je stalen tweewieler over de wegen scheuren met een jeans die daar qua stijl helemaal bij past, terwijl deze je tevens het protectie -en comfortniveau biedt wat je wenst op de motorfiets. Met die gedachte zijn de jeans van Richa ontworpen. Qua uiterlijk lekker casual en stijlbewust, terwijl er aan kwaliteit niks wordt ingeboet.

Richa werkt samen met het Britse D3O-laboratorium. De D3O-technologie ligt volledig in lijn met het grootste speerpunt van Furygan, namelijk de ultieme combinatie tussen ergonomie en protectie. Wanneer het D3O-materiaal in de normale staat verkeerd, is het een zachte, buigbare en comfortabele stof, die je niet zal beperken in welke vorm van ergonomie dan ook. Wanneer er echter een vorm van impact plaatsvindt, wordt het D3O-materiaal (in tegenstelling tot normale bescherming) een harde stof die de kracht van shock absorbeert en afvoert. Dit zorgt ervoor dat de shock-krachten het lichaam bespaart blijven en de veiligheid van de motorrijder gewaarborgd blijft.

Original eigenschappen

 • Mix van denim cordura, polyester en katoen
 • Zachte polycotton voering

Protectie

 • D3O knieprotector gekeurd volgens de CE-norm prEN1621-1:2011 (level 1)


Bijzonderheden

 • Originele jeans is volledig CE gecertificeerd (individual productive gear)
 • Safety stitching op alle stiknaden
 • Stretchjeans voor een optimaal comfort
 • Knieprotectoren zijn verstelbaar in hoogte
 • Straight fit
 • Verkrijgbaar in twee beenlengtes (normaal

Richa Original specs

Meer informatie
MerkRicha
ModelOriginal
KleurstellingNavy
CategorieMotorjeans
RegenvoeringGeen regenvoering
WarmtevoeringGeen warmtevoering
SexeMan

Richa Original Navy reviews

Richa Motorjeans maatbepaling

Wij adviseren je bij het opmeten van je lichaamsmaten gebruik te maken van een kleermakers meetlint. Leg deze zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan. Vraag bij voorkeur iemand om je te helpen. Met de opgemeten maten kan je in onderstaande maattabel de juiste maat uitzoeken. Ga altijd uit van de grootst gemeten maat. Heb je bijvoorbeeld voor de omvang van je middel een maat M nodig maar voor de omvang van je borst een maat L, kies dan voor de maat L. Weet je het niet zeker of kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Richa motorkleding maattabel

Richa motorkleding maattabel 2

Richa motorkleding maattabel 3

Richa motorkleding maattabel 4

Andere kleuren
 1. Richa Original Jeans Black 100
  Richa Original Jeans Black 100
  Normale prijs € 199,99 Vanaf € 179,99
 2. Richa Original Jeans Blue 300
  Richa Original Jeans Blue 300
  Normale prijs € 199,99 Vanaf € 179,99
 3. Richa Original Jeans Navy 1400
  Richa Original Jeans Navy 1400
  Normale prijs € 199,99 Vanaf € 179,99
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact