Nau Fashion spiegelvizier titanium

Waardering:
100% of 100
Vanaf € 139,00
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
200426
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

 1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
 2. Stap 2.In de checkout kan je aangeven dat je het artikel komt afhalen. Je hoeft nog niet te betalen, dat kan ook in de showroom
 3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Bij ons in de showroom toch niet tevreden over het artikel, dan laat je hem gewoon achter.. geen afnameverplichting!

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Nau Fashion spiegelvizier titanium

Nau Fashion spiegelvizier: Lekker door het verkeer scheuren met enkel nakijkende blikken, het kan nu! Met deze fantastische fashion-helm van Nau is modebewust scheuren vanaf heden dag een waar geworden feit. Naast Fashion is functie ook een belangrijk aspect bij het dragen van een helm. Deze helm is ECE goedgekeurd en is voorzien van een mooi spiegelvizier (ook verkrijgbaar in smokevizier), zodat 'madame/monsieur modebewust' niet na ieder ritje dode vliegen uit het gezicht hoeft te plukken. (Ook in 'luxe' versie verkrijgbaar, welke een bruine binnenvoering heeft.)

Een bedrijf dat vanaf het jaar 1993 meespeelt op de markt van motor- en scooterhelmen. Het Portugese bedrijf probeert bij iedere helm een optimale veiligheid en prijs / kwaliteitverhouding te bereiken, waarbij deze in een fashionable hoesje wordt gestoken. Het is dus ook niet raar dat de helmen van Nau al geruime tijd tot de populairste en best verkochte horen. Die continuïteit in populariteit heeft alles te maken met de manier waarop Nau zich in de markt opstelt: open naar de consument en constant op zoek naar iets nieuws, iets anders en iets baanbrekends.

De helm die je hier ziet is ECE goedgekeurd. De volledige benaming voor de certificatie is ECE R22-05 en is ontwikkeld door de United Nations Economic Commission for Europe. Deze ECE-normering toetst in welke mate een helm schokabsorberend is en in welke mate je hoofd dus wordt beschermd bij een val. De ECE-normering is een normering die internationaal veel wordt gehanteerd voor zowel motor- als scooterhelmen en tevens wordt toegepast in veel grote motor competities.

Fashion eigenschappen

 • Jethelm
 • Thermoplastic buitenschaal
 • Spiegel antikrasvizier
 • Micrometric snelsluiting
 • ECE goedgekeurd voor motor/scooter/bromfiets
 • Let op: helm is voorzien van spiegelvizier

Nau Fashion specs

Meer informatie
MerkNau
ModelFashion
Kleurstellingspiegelvizier titanium
CategorieJethelmen
PinlockGeen pinlock
ZonnevizierNee
TypegoedkeuringECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Let opIndien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

Nau Fashion spiegelvizier titanium reviews

Nau Jethelmen maatbepaling

Bekijk ons youtube filmpje of lees hieronder waar je op moet letten bij het bepalen van je helmmaat.

helmmaat bepalen


Stap 1 – Hoofdomtrek meten

Meet zoals op de afbeelding aangegeven de omtrek van je hoofd op. Je doet dit door een meetlint rondom het hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe om zeker te zijn van de maximale omtrek een aantal metingen op verschillende hoogtes.


Stap 2 – Helmmaat bepalen

In onderstaande tabel staan per merk de helmmaten vermeld die horen bij de hoofdomtrek in centimeters. Zoek jouw gewenste merk, zoek jouw hoofdmaat in de tabel op, en kijk welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kan je altijd contact met op onze klantenservice opnemen op telefoonnummer 020-760 0807 of via het contactformulier.

Voor kinderhelmen staat er een aparte tabel onder de tabel voor volwassenen.

Koop nooit een gebruikte helm, en leen er ook nooit een van iemand anders. De binnenvoering en beschermende schuimlagen gaan zich naar verloop van tijd aanpassen aan jouw hoofd. Het is daarom ook altijd van belang dat een helm bij aanschaf nauwsluitend rond het hoofd zit.

Een niet goed passende helm mag geruild worden. 

Andere kleuren
 1. Nau Fashion Luxe glans brons
  Nau Fashion Luxe glans brons
  Normale prijs € 149,00 Vanaf € 129,00
 2. Nau Fashion Luxe wit glans
  Nau Fashion Luxe wit glans
  Normale prijs € 149,00 Vanaf € 129,00
 3. Nau Fashion spiegelvizier wit glans
  Nau Fashion spiegelvizier wit glans
  Normale prijs € 139,00 Vanaf € 119,00
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact