Textiel motorpak

Als je op zoek bent naar een textiel motorpak, wil je natuurlijk dat de motorjas en motorbroek perfect bij elkaar passen. Niet elke motorjas heeft namelijk een bijpassende motorbroek en vice versa. Daarom hebben we op deze pagina een selectie gemaakt van alle textiele motorjassen en motorbroeken die je als set kan kopen. Uiteraard kan je zelf ook een combinatie maken tussen motorjas en motorbroek. Naast textiele motorpakken kun je bij ons ook terecht voor een compleet leren motorpak.

Producten 1-28 van 289

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Een textiel motorpak voor comfort en veiligheid

Textiel is een stuk soepeler dan leer. Daarnaast zit een textiel motorpak vaak ruimer dan leer, waardoor je wat meer ademruimte hebt. En die ademruimte is tegelijkertijd ook letterlijk van toepassing op je motorpak. Waar een leren motorpak na een uurtje van binnen echt een sauna kan worden, is de meeste textiele motorkleding ademend, waterdicht en voorzien van ventilatieritsen.

Een voordelige keuze met een textiel motorpak

In principe is textiel voordeliger dan leer. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, zoals technisch hoogstaande Rukka motorkleding, of wat scherper geprijsde leren motorpakken van bijvoorbeeld Macna, maar de vanafprijzen van textiel liggen een stuk lager dan bij leer. Houd er wel rekening mee dat je inlevert op kwaliteit in de goedkoopste prijsklasse. Zoek dus wel goed van tevoren uit wat voor eisen je stelt als het gaat om bijvoorbeeld waterdichtheid, bescherming en duurzaamheid.

Een bijkomend voordeel: een textiel motorpak is makkelijker wasbaar. Heb je je schoenen wel eens gepoetst? Best een werkje. Een leren pak vereist minimaal dezelfde verzorging. Je moet met de hand aan de slag om je pak schoon te maken en in te wrijven met onderhoudsproducten. Textiel daarentegen gooi je gewoon in de wasmachine. Uiteraard wel met wat wasvoorschriften, maar het is erg simpel.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact