Motornavigatie

Met motornavigatie zorg je ervoor dat je optimaal kunt genieten van het motorrijden zonder dat je op hoeft te letten of je wel goed rijdt. Motornavigatiesystemen zijn voorzien van een stevige waterdichte behuizing en hebben meestal een helder scherm dat ook in zonlicht leesbaar is, en zo nodig met handschoenen aan te bedienen is.

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Van A naar B met motornavigatie

Motornavigatie brengt je op de motor zo efficiënt mogelijk van A naar B. Maar voor het betere toerwerk kan je via een speciale modus mooie kronkelige routes uitkiezen. Hiernaast kan je zelf nieuwe routes vastleggen of deze van internet downloaden. Op enkele navigatiesystemen heb je zelfs de mogelijkheid gemaakte routes met mederijders te delen. Merken als TomTom, Beeline en Garmin bieden bovendien een leven lang gratis kaartupdates, zodat je nooit meer op niet bestaande wegen uitkomt. In combinatie met motor communicatie headsets kan je draadloos gesproken navigatieinstructies ontvangen via de in je helm ingebouwde speakers.

Motornavigatie bestellen

Voordeelhelmen.nl is ook voor motornavigatie systemen jouw leverancier. Ons brede aanbod is snel leverbaar en daarnaast zijn wij van alle merken officieel dealer. Je krijgt bij ons dus de volledige service die je bij een merkdealer kan verwachten. Veilig online jouw motornavigatie bestellen kan eenvoudig en snel. Wanneer een product niet naar verwachting is, mag het uiteraard geruild of geretourneerd worden. Heb je vragen over een van de motornavigatie systemen, bel of mail ons dan gerust. Een van onze specialisten zal je te woord staan en je zo goed mogelijk van dienst zijn.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen