Motornavigatie

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. MoniMoto GPS tracker MM5
  MoniMoto GPS tracker MM5
  Aanbiedingsprijs € 152,10 Normale prijs € 169,00
 2. TomTom Rider World 550
  TomTom Rider World 550
  Aanbiedingsprijs € 346,00 Normale prijs € 399,95
 3. Garmin zumo 390LM
  Garmin zumo 390LM
  Waardering:
  100%
  Aanbiedingsprijs € 439,00 Normale prijs € 479,00
 4. Garmin zumo 390LM + TPMS (bandenspanningmeter)
  Garmin zumo 390LM + TPMS (bandenspanningmeter)
  Aanbiedingsprijs € 519,00 Normale prijs € 569,00
 5. Garmin zumo 590LM
  Garmin zumo 590LM
  Aanbiedingsprijs € 599,00 Normale prijs € 649,00

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Motornavigatie systemen

Met een motornavigatie systeem zorg je ervoor dat je optimaal kunt genieten van het motorrijden zonder dat je op hoeft te letten of je wel goed rijdt. Deze motornavigatiesystemen zijn voorzien van een stevige waterdichte behuizing en hebben meestal een helder scherm dat ook in zonlicht leesbaar is, en zo nodig met handschoenen aan te bedienen is.

Bij Voordeelhelmen.nl verkopen wij onder meer de volgende motor navigatie systemen:

Motor GPS functionaliteiten

Deze systemen kunnen je op de motor zo efficiënt mogelijk van A naar B brengen. Maar voor het betere toerwerk kan je via een speciale modus mooie kronkelige routes uitkiezen. Hiernaast kan je zelf nieuwe routes vastleggen of deze van internet downloaden. Op enkele systemen heb je zelfs de mogelijkheid gemaakte routes met mederijders te delen. Merken als TomtTom en Garmin bieden bovendien een leven lang gratis kaartupdates, zodat je nooit meer op niet bestaande wegen uitkomt!

In combinatie met een Bluetooth communicatiesysteem kan je draadloos gesproken navigatieinstructies ontvangen via de in je helm ingebouwde speakers.

Klik hier voor een overzicht van al onze Bluetooth communicatiesystemen.

Motornavigatie bestellen

Voordeelhelmen.nl is ook voor motornavigatie systemen jouw leverancier. Ons brede aanbod is snel leverbaar en daarnaast zijn wij van alle merken officieel dealer. Je krijgt bij ons dus de volledige service die je bij een merkdealer kan verwachten. Veilig online jouw motor GPS bestellen kan eenvoudig en snel. Wanneer een product niet naar verwachting is, mag het uiteraard geruild of geretourneerd worden.

Heb je vragen over een van de motornavigatie systemen, bel of mail ons dan gerust. Een van onze specialisten zal je te woord staan en je zo goed mogelijk van dienst zijn. 

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact