Motorhandschoenen zomer

Ga voor ultieme verkoeling tijdens je rit met onze zomer motorhandschoenen. Ontworpen met ademende materialen en ventilatiepanelen, bieden ze comfort en bescherming bij warm weer. Bekijk direct ons brede assortiment.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat kenmerkt zomerhandschoenen voor de motor?

Voor de warme dagen in de zomer heb je goed geventileerde motorhandschoenen nodig. Zomer motorhandschoenen zijn dan ook zo ontworpen om te ventileren en ademen, waardoor ze koel en comfortabel blijven, zelfs bij warm weer. Ze hebben vaak perforaties of mesh-panelen voor maximale luchtstroom en ventilatie. Ook bieden ze nog steeds bescherming met versterkte materialen op belangrijke impactgebieden zoals de knokkels en handpalmen.

Onze complete assortiment motorhandschoenen

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze complete collectie motorhandschoenen. Voordeelhelmen.nl heeft voor ieder wat wils, van zomer- tot winterhandschoenen, van retro tot modern, voor zowel dames als heren. Je profiteer bij ons van gratis verzending, 100 dagen retourrecht en deskundig advies in onze winkels. Bestel direct online of kom bij ons langs.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen