Beschrijving Macna Traction Night Eye Grey 888

De Macna Traction is een jas waar je zowel in de zomer als in de winter goed mee uit de voeten kan.

Het Raintex membraan zorgt ervoor dat je te allen tijde droog op je bestemming zal aankomen. In de zomer kan je heel eenvoudig de thermische binnenvoering verwijderen zodat je ook in warmer weer lekker kan blijven rijden met de Macna Traction. De schouders en ellebogen zijn extra beschermd dankzij de Safe Tech CE-protectie en je kan de jas ook nog uitbreiden met een rugbeschermer.

Motorrijden is uitkijken naar de ervaringen die je gaat hebben. Niet wetende wat er gaat gebeuren, zin hebben in die ene geweldige bocht. Macna weet dat deze emotie, dit genot van het motorrijden, extreem belangrijk is. Dit bedrijf probeert deze ervaring te optimaliseren en ontwikkelt motor accessoires die elke rit verbeter en intenser maken. Bovendien is Macna ook altijd goed geprijsd.

Traction eigenschappen

Lining

  • 2 laags systeem met een uitneembare thermische binnenvoering

Safety

  • Voorbereid voor een CE-rugbeschermer
  • Safe Tech CE-protectie op de schouders en ellebogen

Comfort

  • Riemlus
  • Short connection zipper

Macna Traction specs

Meer informatie
Merk Macna
Model Traction
Kleurstelling Night Eye Grey 888
Categorie Motorjassen
Regenvoering Niet uitneembaar
Warmtevoering Uitneembaar
Sexe Man, Unisex

Macna Traction Night Eye Grey 888 reviews

Macna Motorjassen maatbepaling

motorkleding maat opnemen

Wij adviseren je bij het opmeten van je lichaamsmaten gebruik te maken van een kleermakers meetlint. Leg deze zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan. Vraag bij voorkeur iemand om je te helpen. Met de opgemeten maten kan je in onderstaande maattabel de juiste maat uitzoeken. Ga altijd uit van de grootst gemeten maat. Heb je bijvoorbeeld voor de omvang van je middel een maat M nodig maar voor de omvang van je borst een maat L, kies dan voor de maat L. Weet je het niet zeker of kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

In de hierboven afgebeelde tekening staat 'Chest width' voor 'Omvang borst', 'Waist width' voor 'Omvang middel', 'Hip width' voor 'Omvang heupen' en 'Inseam width' voor 'Binnenbeen lengte'. Dit correspondeert met de onderstaande maattabellen, de hierbij vermelde maten zijn in centimeters.

 

maattabel Macna kleding
Andere kleuren
  1. Macna Traction Orange 183
    Macna Traction Orange 183
    Normale prijs € 169,95 Vanaf € 101,97
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact