Macna Axis RTX black

Vanaf € 89,95
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
15MAC0054
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

 1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
 2. Stap 2.Geef in de checkout aan in welke winkel je graag langs wilt komen.
 3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Je hebt geen afnameverplichting en betaalt pas in de winkel.

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Macna Axis RTX black

Deze Macna Axis handschoenen zijn geschikt voor de winter. De duim is ergonomisch gemaakt doordat het verbindingsstuk tussen duim en wijsvinger uit één stuk bestaat. Minder naden, minder kreukels en daardoor minder drukpunten op de handvatten. Je knokkels zijn extra beschermd dankzij de 3D Temperfoam Knuckle Protection. Dit bestaat uit een speciaal dempend schuim welke de impact perfect absorbeert. De 30 Degree Roller Buckle geeft je polsen rust doordat deze ergonomisch geplaatst zijn. Dit helpt de pasvorm en de bewegingsvrijheid. Kun je lekker makkelijk gas geven. Geen last meer van slecht zicht door een vizier vol regendruppels of een natte hand van het vegen over je vizier: je veegt nu de druppels makkelijk weg met de rubberen ruitenwisser op je duim of wijsvinger. De wijsvinger is uitgerust met een TouchTip. Hiermee kun al je apparaatjes met een touchscreen gewoon blijven bedienen. Niet te veel natuurlijk, want om je heen kijken is véél leuker. Dankzij Side Eye val je extra op: bepaalde delen van de handschoenen lichten fel op in het donker. Met de Axis kun je natuurlijk aan wiskunde denken, maar het is toch véél leuker om aan lekker motorrijden te denken?

Axis RTX eigenschappen

 • Geschikt voor de winter.
 • Het materiaal bestaat uit geiten leer en Soft flex.
 • De voering is gemaakt van Raintex membraan met sensi grip en bemberg.
 • Het verbindingsstuk tussen de duim en de wijsvinger is gemaakt uit één stuk, waardoor er minder naden en minder kreukels zijn. Dit zorgt voor minder drukpunten op de handvatten. En deze Ergonomic Thumb ziet er ook nog eens een stuk mooier uit.
 • 3D Temperfoam Knuckle Protection bestaat uit een speciaal dempend schuim, wat ook gebruikt wordt in andere CE protectie, zoals op de knieën en ellebogen. Het impact absorberend vermogen is enorm en daar worden je knokkels wel blij van.
 • Met de Schermwisser op je wijsvinger of duim heb je geen ruitenwisser op je vizier nodig. Je veegt de regendruppels gemakkelijk weg met deze rubberen regenwisser.
 • Met de TouchTip op je wijsvinger kun je gewoon de touchscreen van je mobiel of navigatie bedienen, zonder je handschoenen uit te trekken. Apparaten met knopjes moeten ook lukken.
 • De polsband is ergonomisch gepositioneerd onder een hoek van 30 Graden, wat de aansluitende pasvorm en de bewegingsvrijheid bevordert.
 • Side Eye reflectie. Dankzij deze reflecterende delen ben je voor medeweggebruikers beter zichtbaar in het donker en tijdens slechte weersomstandigheden.

Macna Axis RTX specs

Meer informatie
MerkMacna
ModelAxis RTX
Kleurstellingblack
CategorieHandschoenen
RegenvoeringDirectlaminaat
SexeMan, Unisex

Macna Axis RTX black reviews

Macna Handschoenen maatbepaling

 

Handschoenen maat bepalen

Hieronder staat in enkele stappen uitgelegd hoe je je handmaat op kunt meten om de juiste maat handschoenen te bepalen.  

handschoenen maat bepalen

   

Stap 1 – Omtrek hand meten

Om de juiste maat voor handschoenen te bepalen, kun je de omtrek van je hand meten. Neem een meetlint en meet de omtrek van de hand tussen duim en wijsvinger op de knokkel en langs de knokkel van je pink, zoals hiernaast weergegeven. Maak een vuist van je hand en lees de maat af op het meetlint.


Stap 2 – Handschoenenmaat bepalen

In onderstaande tabel staan per handmaat in centimeters de bijbehorende handschoenmaat vermeld. Zit je net tussen twee maten in, dan is het aan te raden de grotere maat te nemen.

Niet goed passende handschoenen mogen geruild worden. 

Macna handschoenen maattabel
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact