Beschrijving HJC IS-33 II White

De HJC IS-33 II jet helm. Heeft deze helm nog wel een introductie nodig? Het is alweer de tweede versie van de mateloos populaire HJC IS-33. En dat is niet voor niks. Wie op zoek is naar de jethelm der jethelmen, kan stoppen met zoeken. Je hebt hem gevonden. De IS-33 is niet voor niks een hardloper.

Wil je genieten van de voordelen met de jethelm, maar wél veilig en comfortabel? Dan zit je goed met deze IS-33 II van HJC. Met deze jet helm ben je van alle gemakken voorzien. En kun je genieten van HJC's laatste technische snufjes. De helm is beschikbaar in diverse kleuren en in de maten XS tot XXL, dus voor iedereen zit er wel iets tussen.

De buitenschaal is van geavanceerd polycarbonaat composiet. Dit betekent dat deze lichtgewicht is, een superieure en comfortabele pasvorm heeft dankzij de geavanceerde CAD technologie.

Je wapent je met één druk op de knop tegen de zon dankzij het getinte zonnevizier welke in drie posities neer te klappen is. Het extra lange UV werende vizier opent gemakkelijk en beschermt je gezicht tegen regen, kou, wind en rond vliegend vlees. Het vizier is snel, eenvoudig en veilig zonder gereedschap te vervangen. HJC heeft het je namelijk bijzonder makkelijk gemaakt door haar RapidFire II technologie. Een kind kan de was doen. En een vizier vervangen.

Aan je frisse kop is ook gedacht: geen sauna of ijsgrot voor jou. Het geavanceerde Channeling Ventilatie systeem (AVS) zorgt voor een volledige luchtstroom van voor tot achter om jou te verlossen van warmte en vocht. Heerlijk koel rondrijden dus.

Over het algemeen is het niet verstandig je complete helm een wasprogramma te laten volgen, dus heeft HJC deze IS-33 II voorzien van een verwijderbare binnenvoering om deze regelmatig in de wasmachine te kunnen stoppen. Deze SuperCool Moisture-wicking binnenvoering klinkt niet alleen koel, dat is hij ook. Verder is de stof ook nog eens antibacterieel.

De HJC IS-33 II is ook nog uit te rusten met een optionele peak (zonneklep). Je kunt het vizier dan niet gebruiken, dus deze zul je moeten verwijderen. HJC levert in dit geval ook twee kapjes voor over de scharnierpunten van het vizier.

Deze heerlijke jethelm is voorzien van een Microlock snelsluiting en is uiteraard ECE 22.05 gekeurd voor het gebruik op de Europese wegen. De IS-33 II is overigens ook prima geschikt voor de brildragende motorrijders.

IS-33 II eigenschappen

  • Advanced Polycarbonate Composite buitenschaal
  • Lang vizier
  • Vizier met magnetische sluiting
  • Geïntegreerd One-touch zonnevizier
  • Vizier en zonnevizier eenvoudig te vervangen
  • ACS Ventilatiesysteem
  • Uitneem- en wasbaar SuperCool antibacterieel interieur
  • Geschikt voor brildragers
  • Microlock snelsluiting
  • ECE 22.05 goedgekeurd voor motor/scooter/bromfiets

HJC IS-33 II specs

Meer informatie
MerkHJC
ModelIS-33 II
KleurstellingWhite
CategorieJethelmen
PinlockGeen pinlock
ZonnevizierJa
TypegoedkeuringECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Let opIndien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

HJC IS-33 II White reviews

HJC Jethelmen maatbepaling

Bekijk ons youtube filmpje of lees hieronder waar je op moet letten bij het bepalen van je helmmaat.

helmmaat bepalen


Stap 1 – Hoofdomtrek meten

Meet zoals op de afbeelding aangegeven de omtrek van je hoofd op. Je doet dit door een meetlint rondom het hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe om zeker te zijn van de maximale omtrek een aantal metingen op verschillende hoogtes.


Stap 2 – Helmmaat bepalen

In onderstaande tabel staan per merk de helmmaten vermeld die horen bij de hoofdomtrek in centimeters. Zoek jouw gewenste merk, zoek jouw hoofdmaat in de tabel op, en kijk welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kan je altijd contact met op onze klantenservice opnemen op telefoonnummer 020-760 0807 of via het contactformulier.

Voor kinderhelmen staat er een aparte tabel onder de tabel voor volwassenen.

Koop nooit een gebruikte helm, en leen er ook nooit een van iemand anders. De binnenvoering en beschermende schuimlagen gaan zich naar verloop van tijd aanpassen aan jouw hoofd. Het is daarom ook altijd van belang dat een helm bij aanschaf nauwsluitend rond het hoofd zit.

Een niet goed passende helm mag geruild worden. 

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact