Vespa helmen

Op zoek naar een helm voor je Vespa scooter? Wij hebben een selectie gemaakt van helmen waarmee jij de blits maakt op je Vespa. Compleet in retro look, tegen de scherpste prijs. Ontdek direct ons aanbod.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ons aanbod Vespa helmen

Je vindt bij ons Vespa helmen in verschillende stijlen van topmerken als Beon en Vito. Van eenvoudige en minimalistische ontwerpen tot opvallende uitvoeringen, bij ons vindt je altijd een helm die past bij jouw persoonlijke stijl. Vespa helmen zijn ontworpen volgens de hoogste veiligheidsstandaarden om jou te beschermen bij een ongeval. De helmen zijn uitgerust met verstelbare kinbandjes, verwijderbare binnenvoering en ademende stoffen om comfort te waarborgen.

Kun je een Vespa helm dragen op elke scooter?

Je kunt een Vespa helm dragen op elke scooter, ongeacht het merk of model. Vespa helmen zijn ontworpen met universele pasvormen en voldoen aan de wettelijke veiligheidsnormen voor gebruik op de weg. De keuze voor een helm hangt af van persoonlijke voorkeur, pasvorm en veiligheidsoverwegingen, niet van het specifieke merk of type scooter.

Onze uitgebreide collectie scooterhelmen

Heb je niet precies gevonden wat je zocht? Ontdek dan onze uitgebreide collectie scooterhelmen. Voordeelhelmen.nl heeft voor ieder wat wils, van jet- tot systeemhelmen. Profiteer van gratis verzending vanaf 75 euro, 100 dagen retourrecht en deskundig advies in onze winkels. Koop nu online je helm of kom bij ons langs op locatie.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen