Vespa helmen

Op zoek naar een helm voor je Vespa scooter? Een Vespa helm is een helm speciaal ontworpen voor gebruik op een Vespa scooter. Het biedt bescherming voor de drager tijdens het rijden op de scooter. Wij hebben een selectie gemaakt van helmen waarmee jij de blits maakt op je Vespa. Compleet in retro look, tegen de scherpste prijs.

25 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Over Vespa helmen

Vespa helmen bieden stijlvolle bescherming voor scooterrijders. Met een uitgebreid assortiment van verschillende stijlen en maten, zijn Vespa helmen perfect voor zowel dagelijks gebruik als lange ritten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en ontworpen met comfort en veiligheid in het achterhoofd, zijn Vespa helmen de perfecte keuze voor elke scooterrijder. Bekijk onze selectie vandaag nog hier op voordeelhelmen.nl en rij veilig en stijlvol weg!

Eigenschappen Vespa helmen

Veel Vespa helmen hebben de volgende eigenschappen:

  • Veiligheid: Vespa helmen zijn ontworpen volgens de hoogste veiligheidsstandaarden om de bestuurder te beschermen bij een ongeval.
  • Comfort: Veel Vespa helmen zijn uitgerust met verstelbare kinbandjes, verwijderbare binnenvoering en ademende stoffen om comfort te waarborgen tijdens lange ritten.
  • Stijl: Vespa helmen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van eenvoudige en minimalistische ontwerpen tot opvallende en opvallende uitvoeringen, zodat je een helm kunt vinden die bij jouw persoonlijke stijl past.
  • Duurzaamheid: Vespa helmen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals thermoplastisch polycarbonaat, om een ​​lange levensduur en duurzaamheid te garanderen.
  • Compatibiliteit: Vespa helmen zijn ontworpen voor gebruik op scooters en zijn compatibel met de meeste Vespa-modellen.
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen