MTB fietshelmen

Een MTB helm, of eigenlijk Mountainbike helm, is er speciaal voor gemaakt om mee te gaan mountainbiken. Bij een MTB helm zul je zien dat er een speciaal klepje aan de voorkant gemonteerd is, een zogeheten “peak”. Deze peak zorgt ervoor dat er tijdens het rijden geen zon in je ogen schijnt en dat er geen takken in je gezicht komen. Over het algemeen kun je het klepje er ook vanaf halen, dan heb je eigenlijk een normale fietshelm. MTB fietshelmen hebben ook voldoende ventilatie om te zorgen dat je je hoeft koel kunt houden bij een intensieve off-road tocht. Bekijk onze volledige collectie MTB helmen hier op onze website, of kom langs in een van onze winkels voor advies op maat.

Veilig op de mountainbike met een MTB fietshelm

Mountainbiken is een hele leuke sport, maar zoals alle sport is het niet geheel zonder risico. De kans op een ongelukje tijdens een off-road fietstocht is altijd aanwezig, en om die reden doe je er goed aan om een goedgekeurde MTB fietshelm te dragen. Alle MTB fiets helmen in onze webshop zijn gekeurd volgens het EN-1078 keurmerk, en dus veilig bevonden voor gebruik op de fiets.

MTB fietshelmen kopen bij VoordeelHelmen in de webshop, of in de winkel

Wil je graag een nieuwe MTB fietshelm kopen? Kijk dan niet verder en bestel jouw nieuwe mountainbike helm bij VoordeelHelmen in onze helmen webshop, of kom langs in een van onze winkels! Bij ons krijg je de beste prijs, service en natuurlijk ook het allerbeste advies. Heb je een MTB fietshelm besteld die wat aan de strakke kant zit? Geen enkel probleem! Voor bijna alle MTB helmen geldt gratis verzending, en producten met een waarde vanaf €200 mogen gratis worden geretourneerd. Ook geven wij maar liefst 100 dagen retourrecht, dus je hebt alle tijd om jouw nieuwe helm op je gemak te passen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen