Beschrijving Gaerne Black Rose Gore-Tex black

Vaak wordt motorrijden gelinkt aan mannen. Volgens ons geheel onterecht. Er bestaan namelijk genoeg stoere vrouwen die een enorme liefde hebben voor motorrijden. Jij bent daar een van. Jij vindt het als vrouw fantastisch om op de motor te rijden en doet liever niks anders. Autorijden is maar saai voor jou. Het moet snel en spannend zijn, zoals bij een motor.

Als vrouw wil je er goed uit zien op de motor en daarvoor heb je de juiste spullen nodig. Gaerne vond het noodzakelijk een goede en mooie motorlaars speciaal voor vrouwen te ontwerpen. Op die manier is de Gaerne Black Rose Gore-tex ontstaan. Een motorlaars met goede features speciaal voor vrouwen.

Net als velen anderen zult u een hekel aan regen hebben. Al helemaal omdat dan de stap om de motor te pakken een stuk groter wordt. Gaerne probeert deze stap te verkleinen door het Gore-tex membraam aan te brengen bij de Gaerne Black Rose Gore-tex. Dit zorgt ervoor dat de motorlaarzen 100% waterdicht zijn en je dus geen last hebt van natte voeten tijdens het rijden in nat weer. Dat is toch heerlijk!

Daarnaast vind je veiligheid een belangrijk aspect dat niet mag ontbreken aan de motorlaars. Gaerne heeft een speciaal schild ontworpen om de enkels en schenen bij een eventuele val of een ongeluk te beschermen.
Ook is er een rits aan de zijkant die ervoor zorgt dat je de motorlaars makkelijk aan- en uit kan trekken. Wat wil je nog meer?

Gaerne is een Italiaans merk dat veel ervaring heeft op het gebied van motorlaarzen. Gaerne staat bekend om de goede protectie, de ideale pasvorm en de hoogstaande kwaliteit. Ze zijn begonnen met het produceren en leveren van offroad motorlaarzen en hebben zich gaandeweg ook gespecialiseerd in het produceren van race- en tourlaarzen. Bekijk de motorlaarzen op onze website.

Black Rose Gore-Tex eigenschappen

  • GORE-TEX membraam: speciaal en ideaal voor gematigde klimaten en warmere omstandigheden. Perfect voor zware activiteiten zoals motorrijden. Het membraam is water- en winddicht, waardoor de voeten altijd goed blijven ademen en goed droog blijven.
  • Gemaakt van full-grain leer.
  • Veiligheidsstrip aan de voorkant voor de laars voor een goede bescherming.
  • Rubberen zool die zorgt voor een goede grip.

Gaerne Black Rose Gore-Tex specs

Meer informatie
MerkGaerne
ModelBlack Rose Gore-Tex
Kleurstellingblack
CategorieLady motorlaarzen
RegenvoeringNiet uitneembaar
SexeVrouw

Gaerne Black Rose Gore-Tex black reviews

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact