Beschrijving Falco Tourance Outdry Boot Grey 180

De Falco Tourance Outdry is een volwaardige toerlaars die gemaakt is van volnerf leder en direct gelamineerd is waardoor vuil en regen de buitenlaag van de motorlaars niet kunnen binnendringen. De laars is CE goedgekeurd en heeft extra rubberen verstevigingen op de tenen en hielen. Vaak zijn leren motorlaarzen erg stug en niet zo gebruiksvriendelijk buiten het motorrijden om maar dankzij de accordeon stretch panelen op de Falco Tourance Outdry heb je hier geen last van.

Gianni Falco is een motorlaarzen producent met meer dan 20 jaar ervaring. De laarzen worden geproduceerd in Altivole, de sportkleding provincie van Italië. Het doel van dit Italiaanse merk is het produceren van een kwalitatief hoogstaande motorlaars en dit is zeker gelukt. Door middel van eigen technieken worden de motorlaarzen nog steviger en veiliger gemaakt en zo creëert Falco de maximale driving experience.

Falco verwerkt eigen technieken in de motorlaarzen. Deze technieken worden onderverdeeld in een aantal facetten. In deze laars zijn onderstaande vooruitstrevende technieken gebruikt:

  • Bescherming: Als eerste in de motorbranche wordt er gebruik gemaakt van een technologie die is ontwikkeld voor de wintersport en militaire industrie. In de motorlaars zitten D3O moleculen, deze moleculen zijn flexibel maar als er een klap op komt worden de moleculen hard en absorberen ze de impact. De kracht rond de enkel en voet worden zichtbaar verminderd dankzij D3O de moleculen.
  • PU-applicaties: In de laarzen zit Polyurethaan verwerkt, dit is een erg slijtvaste maar soepele kunststof die een ontzettend hoge scheurweerstand heeft.

Tourance Outdry eigenschappen

  • CE approved
  • D3O enkelcups
  • Duurzame Vibram rubberen zool
  • Gemaakt van volnerf leder met een direct gelamineerd OutDry membraan
  • Duurzame rubberen verstevigingen op de tenen en hielen
  • Accordeon stretch panelen op de voor- en achterzijde

Falco Tourance Outdry specs

Meer informatie
Merk Falco
Model Tourance Outdry
Kleurstelling Boot Grey 180
Categorie Tour motorlaarzen

Falco Tourance Outdry Boot Grey 180 reviews

Falco Tour motorlaarzen maatbepaling

voetmaat bepalen

Wij adviseren je je schoenmaat als volgt op te meten. Ga met je blote voeten op een stuk papier staan. Zet een streep langs je hiel en een streep langs je langste teen, zodat je vanaf boven gezien je voet tussen twee horizontale lijnen ziet staan. Het is van belang dat je je pen of potlood rechtop houdt en dus niet onder een hoek een lijn zet. Vervolgens meet je de afstand tussen de twee lijnen. Het is van belang dat je dit bij beide voeten doet en de grootste voet als uitgangspunt neemt. Per merk vind je hieronder in de maattabel per maat de grootte in centimeters en kan je opzoeken welke maat motorlaars of motorschoen je van dit specifieke merk moet bestellen.

falcomaattabel
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact