Beschrijving Booster Stream black 101

Je had een dag ingepland om lekker te gaan rijden op de motor. Je wordt rustig wakker en op het moment dat je de gordijnen openslaat zie je dat het regent. Regen maakt jou echter niks uit, als je maar de juiste kleding hebt. De Booster Stream is een goede regenjas voor op de motor die er voor zorgt dat jij niet zomaar de motor laat staan als het regent. De broek bevat ook nog eens reflecterende banen op de benen zodat je altijd goed zichtbaar bent voor de andere weggebruikers.

Booster heeft een groot assortiment motorartikelen. Booster levert onder andere de volgende artikelen: motorkleding, motorlaarzen, motorhandsschoenen en motoraccessoires. Booster focust zich op de consument door een goede prijs-kwaliteit verhouding te hanteren.

Stream eigenschappen

  • Regenjas
  • Reflecterende elementen

Booster Stream specs

Meer informatie
MerkBooster
ModelStream
Kleurstellingblack 101
CategorieRegenkleding
RegenvoeringGeen regenvoering
WarmtevoeringGeen warmtevoering
SexeMan, Unisex

Booster Stream black 101 reviews

Booster Regenkleding maatbepaling

motorkleding maat opnemen

Wij adviseren je bij het opmeten van je lichaamsmaten gebruik te maken van een kleermakers meetlint. Leg deze zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan. Vraag bij voorkeur iemand om je te helpen. Met de opgemeten maten kan je in onderstaande maattabel de juiste maat uitzoeken. Ga altijd uit van de grootst gemeten maat. Heb je bijvoorbeeld voor de omvang van je middel een maat M nodig maar voor de omvang van je borst een maat L, kies dan voor de maat L. Weet je het niet zeker of kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

In de hierboven afgebeelde tekening staat 'Chest width' voor 'Omvang borst', 'Waist width' voor 'Omvang middel', 'Hip width' voor 'Omvang heupen' en 'Inseam width' voor 'Binnenbeen lengte'. Dit correspondeert met de onderstaande maattabellen, de hierbij vermelde maten zijn in centimeters.

 

maattabel Macna kleding
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact