Afgelopen week kregen we een uitnodiging van REV'IT! om de nieuwe 2017 collectie te komen bekijken. Uiteraard wilden we al dit pracht en praal niet voor ons zelf houden en daarom hebben we een kort filmpje gemaakt van de nieuwe collectie.

 REV'IT! 2017 collectie

Wim van REV'IT laat ons een paar hoogtepunten zien van de 2017 collectie. Een paar items sprongen daar echt uit, die we graag wat verder toelichten.

REV'IT Sand 3 motorpak

Een van de absolute toppers die we volgend jaar gaan zien is de Sand 3. Het is de opvolger van de poplaire Sand 2 motorjas en bijpassende motorbroek. Het pak is verbeterd met onder andere een sterkere buitenlaag die slijt- en schuurvast is. Meer en grotere ritsen voor betere ventilatie. Verbeterd hydratex membraan die net als bij de Sand 2 uitneembaar is. Zachte CE-2 gekeurde elleboog en schouderprotectie zijn uiteraard standaard. De Sand 3 komt in vier kleuren: zwart, wit, donkerblauw en zand/grijs. De Sand 3 in de video is de speciale Urban editie met luxieuzere afwerking.

REV'IT Blake jacket

De Blake is helemaal nieuw in de collectie van REV'IT. In deze jas zijn de sportieve leertinten gecombineerd met een casual textiele body. Dat geeft 'm een extreem stoere uitstraling en maakt 'm ook nog eens goedkoper dan een volledig leren motorjas.

REV'IT motorjeans

Afgelopen jaar maakte REV'IT duidelijk al de mooiste motorjeans van iedereen. Volgend jaar gaan ze het nog beter doen. Er is meer overzicht in kleur en fit, waardoor iedere combinatie mogelijk wordt. Er zijn nieuwe damesmodellen en er komt nog een compleet nieuwe casual-look jeans bij. 

Overig

Verder kunnen we je verklappen dat er een paar hele vette adventure boots aan zitten te komen. Ook komt er een nieuw motorpak met directlaminaat maar zonder gebruik van Gore-Tex. Betaal en gegarandeerd droog dus! In de casual jackets zijn er diverse nieuwe shirts en jassen die toegevoegd gaan worden. Ideaal voor de motorrijders die er graag fashionable bij zitten. Ook wordt de collectie leren jassen volgend jaar flink uitgebreid. Daar zitten een paar (zoals te zien in de video) echte pareltjes bij. Ook in de lagere prijsklasse zal REV'IT met nieuwe jassen komen.