Beschrijving Alpinestars GP Plus V4 Leather One Piece Black Red Fluo White 1321

Maak kennis met de Alpinestars GP Plus V4 Leather One Piece - het toppunt van cool, vertrouwen en vooruitstrevend design! Dit leren motorpak is niet zomaar een doorsnee leren pak voor wie houdt van de sensatie van de open weg. Oh nee, het is zoveel meer!

Gemaakt van echt leer en boordevol verbluffende functies, is dit pak uit één stuk een must-have voor elke serieuze motorrijder. Met een CE level AAA rating kun je met een gerust hart rijden, wetende dat je beschermd wordt door de beste.

Maar zullen we het eens over de stijl hebben? Reflecterende details accentueren het slanke en gestroomlijnde silhouet, zodat je de aandacht trekt als je voorbij raast. Wie zei dat veiligheid niet stijlvol kon zijn?

Over veiligheid gesproken, de Alpinestars GP Plus V4 is uitgerust met geïntegreerde CE level 1 schouder-, elleboog-, heup- en kniebescherming. Je hoeft geen compromissen te sluiten tussen stijl en veiligheid - dit pak heeft het allemaal. Letterlijk!

Maar wacht, er is meer! Ventilatiepanelen houden je koel tijdens die hete zomerritten, want niemand wil een zweterige puinhoop zijn na het bedwingen van het asfalt. En hebben we al gezegd dat dit pak compatibel is met het Tech-Air® airbagsysteem? Ja, je hebt het goed gehoord - til je bescherming naar een hoger niveau met dit technologische hoogstandje.

Maar daar is het niet bij gebleven, mensen. De Alpinestars GP Plus V4 heeft ook GP DFS sliders voor ultieme prestaties en wendbaarheid. Of je nu leunt in die haarspeldbochten of over de rechte stukken scheurt, deze sliders zullen je trouwe hulpje zijn.

Comfort? We hebben je onder controle. Met de Alpinestars Composite Stretch Plus, A-CS® Plus en verstelbare taille en pols kun je dit pak zo aanpassen dat het als gegoten zit. Geen compromissen meer op het gebied van comfort, want wij geloven dat je in elk opzicht het beste verdient.

En laten we de o zo coole speedhump niet vergeten. Die geeft je niet alleen dat extra beetje stijl, maar verbetert ook de aerodynamica, zodat je moeiteloos door de wind kunt snijden. Pak aan, Moeder Natuur!

Dus, mede motorrijders, ben je klaar om je rijervaring naar een hoger niveau te tillen? De Alpinestars GP Plus V4 Leather One Piece is hier om je reis te revolutioneren. Met ongeëvenaarde veiligheid, ongeëvenaarde stijl en onverslaanbare prestaties is dit pak het ultieme statement van je passie voor de weg.

Maak je klaar om hoofden te doen omdraaien, anderen in verwondering achter te laten en de wereld te laten zien wat het echt betekent om in stijl te rijden. Het is tijd om je pak aan te trekken en de weg op te gaan met de Alpinestars GP Plus V4. Je stoutste dromen zijn zojuist een stuk dichterbij gekomen.

GP Plus V4 Leather eigenschappen

Type Rijder:

  • Sport

Materiaal:

  • Echt Leer

Veiligheid:

  • Reflecterende delen
  • Schouderprotectie CE Level 1 Geintegreerd
  • Elleboogprotectie CE Level 1 Geintegreerd
  • Heupprotectie CE Level 1 Geintegreerd
  • Knieprotectie CE Level 1 Geintegreerd

Isolatie/Ventilatie:

  • Ventilatiepanelen

Verstelmogelijkheden:

  • Verstelbaar bij de taille
  • Verstelbaar bij de pols

Extra Kenmerken:

  • Speed Hump
  • Kan met Tech-Air® airbagsystemen gebruikt worden
  • GP DFS sliders
  • Alpinestars Composite Stretch Plus, A-CS® Plus

Alpinestars GP Plus V4 Leather specs

Meer informatie
Merk Alpinestars
Model GP Plus V4 Leather
Kleurstelling One Piece Black Red Fluo White 1321
Categorie Motorpakken

Alpinestars GP Plus V4 Leather One Piece Black Red Fluo White 1321 reviews

Alpinestars Motorpakken maatbepaling

Wij adviseren je bij het opmeten van je lichaamsmaten gebruik te maken van een kleermakers meetlint. Leg deze zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan. Vraag bij voorkeur iemand om je te helpen. Met de opgemeten maten kan je in de maattabel de juiste maat uitzoeken. Ga altijd uit van de grootst gemeten maat. Heb je bijvoorbeeld voor de omvang van je middel een maat M nodig maar voor de omvang van je borst een maat L, kies dan voor de maat L.

Bekijk Alpinestars maattabel (pdf)

Andere kleuren
  1. Alpinestars GP Plus V4 Leather One Piece Black White 12
    Alpinestars GP Plus V4 Leather One Piece Black White 12
    Normale prijs € 1.449,95 Vanaf € 1.304,96
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen