X-Lite X-201 Jethelmen

De X-lite X-201 is een jet helm waar je blij van wordt. X-lite heeft in deze helm vintage gecombineerd met de nieuwste snufjes, waardoor je elk excuus aangrijpt om een stuk op je motor of scooter te rijden. De buitenschaal komt in drie verschillende maten, afhankelijk van de binnenmaat.

Alles over de X-Lite X-201

De X-lite X-201 is een zeer comfortabele helm. Bijzonder hoe lekker je hoofd past in zo'n kleine vorm. Want veel volume neemt de helm niet in. Iets waar je tijdens het rijden veel plezier van hebt. Deze fijne helm heeft een Touring Performance comfort binnenvoering wat zorgt voor plezierige lange ritten. Ook in de binnenvoering komt de vintage look terug.

X-Lite heeft op een knappe manier het ouderwetse gevoel gecombineerd met de functionaliteit van een moderne helm. De volledig uitneembare voering en wangdelen zijn gemaakt van een hoog vocht absorberend materiaal met een micro geperforeerde voering.

Vijf drukknopen op de buitenschaal om een vizier of klepje op vast te zetten, extra aangebrachte metalen delen en een lederen afwerking van de binnenvoering laten dit model er nog even verder uitspringen. Deze topper is tevens voorzien van een veilige Dubbel-D sluiting.

X-Lite X-201 Specificaties:

  • Composiet buitenschaal
  • 3 maten buitenschaal voor betere pasvorm
  • Touring Performance Comfort
  • Uitneem- en wasbare binnenvoering
  • Veilige Dubbel-D sluiting
  • ECE 22.05 goedgekeurd voor motor/scooter/bromfiets
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen