Voordeelhelmen motorkleding winkel

Premier Le Petit Visor Jethelmen

De Premier Le Petit is de compactere variant van de Premier Vintage. Kleiner en lichter, zonder in te leveren op veiligheid of design.

De wensen van haar klanten zijn altijd erg belangrijk geweest voor Premier en om deze reden hebben ze het Vintage model opgenomen, een open helm die beantwoordt aan de nieuwste mode-en stijl-eisen van de markt.

De wangkussens zijn gemaakt met anti-allergische Sanitized stof, en ze zijn volledig afneembaar en wasbaar, terwijl de kinband een micrometrische quick release gesp heeft.

Scroll door naar beneden voor meer informatie over de Premier Le Petit Visor
Premier Le Petit Visor Jethelmen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Vintage is gericht op degenen die een modebewuste-en coole stad helm willen , die wordt gekenmerkt door mooie klassieke graphics, zonder de veiligheid eisen te vergeten, met name in stadscentra, waar, op basis van recente statistieken, 67% van de motor ongelukken gebeuren. De Vintage schaal is gemaakt van een tri-composiet mix, met Dyneema, koolstof en aramidevezels. Dit is dezelfde vezelmix die Premier gebruikt op alle helmen en het komt voort uit de jarenlange ervaring die dit Italiaanse bedrijf heeft opgebouwd door studie en de toepassing van deze vezels in de helmproductie. De interne schaal is in EPS, met varieërende dichtheid om de beste schokabsorptie in geval van een botsing aan te bieden.

Premier Le Petit Visor Specificaties:


  • Compacte jethelm op basis van de Premier Vintage

  • Kleine buitenschaal

  • Dyneema-Carbon-Aramid-Fiber thermoharder buitenschaal

  • Hoge kwaliteit binnenvoering, uitneem- en wasbaar

  • snelsluiting

  • Ongeveer 900g

  • ECE goedgekeurd

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact