NOCO Acculaders

Noco is een merk wat waarschijnlijk niet iedereen kent maar toch al erg lang bestaat. Het is namelijk opgericht in 1914 en heeft zich sindsdien voornamelijk beziggehouden met verschillende technologieën om corrosie op batterijen te voorkomen. Deze technologie is inmiddels in vele miljoenen auto’s geïmplementeerd en heeft zich constant verder ontwikkeld. Het hoofdkantoor van Noco is gevestigd in de Amerikaanse staat Ohio en het high-tech R&D kantoor ligt in Phoenix.

In de loop der jaren heeft Noco verschillende brands aan haar portfolio toegevoegd. Zo is de Genius lijn voortgekomen uit de gedachtegang van ‘het slimme laden’. Tijdens het hele proces van ontwikkelen en produceren is er veel naar de concurrentie gekeken waardoor de Genius acculaders tegenwoordig niet alleen de aller lichtste, maar ook de meest compacte acculaders ooit zijn. Nu denk je waarschijnlijk, die kunnen dan toch nooit zo sterk zijn? Nou echt wel, Genius acculaders zijn ook nog eens de meest krachtige en laden tot drie keer sneller op dan ‘normale’ acculaders.

De volautomatische acculader- en onderhouders van Noco zijn:

  • Snel
  • Efficiënt
  • Herstellen lege en licht gesulfateerde accu’s
  • Laden accu’s op in koude temperaturen en zorgen met een onderhoudslading voor een langere levensduur van je accu.

 

Druppelladers van Noco bieden je het beste van twee werelden, een compacte motorlader die krachtig genoeg is om koude accu’s en lege motoraccu’s weer op te laden. Het is ook mogelijk om accessoires bij te bestellen zoals Noco adapterstekkers en Noco accuverloopkabels.

Bij Voordeelhelmen.nl bieden wij naast Noco acculaders meer dan 70 motormerken aan. Ben je op zoek naar motorkleding of motorhelmen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor vragen over bepaalde producten kan je ons altijd bellen of even een mail sturen, onze productspecialisten helpen je graag verder en denken actief met je mee. 

Contact
Copyright VOORDEELHELMEN