Claw motorkleding

Claw is een relatief jong merk in de wereld van de motorkleding. Het doel van dit merk is om veilige motorkleding voor een lage en toegankelijke prijs aan te kunnen bieden. De motorkleding van Claw wordt vaak gezien als casual motorkleding. Deze casual kleding zorgt ervoor dat je veilig en goed beschermd op pad kunt zonder eruit te zien als een motorrijder, perfect voor een etentje of een feestelijke gelegenheid! Bekijk onze collectie Claw motorkleding hier op onze website, of kom langs in een van onze winkels voor advies op maat.

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Veilig op pad met de motorkleding van Claw

De motorkleding van Claw zit al sinds 2021 in de collectie van Voordeelhelmen en is makkelijk te herkennen aan de casual uitstraling en de vriendelijke prijs. De slijtvaste motorjeans en motorhoodies van Claw zijn modieus en technisch gezien van hoge kwaliteit. Een veilige motorrit hoeft niet altijd duur te zijn, dat wordt weer dubbel en dwars bewezen met de motorkleding van Claw.

Claw motorkleding kopen bij VoordeelHelmen.nl

Ben jij op zoek naar motorkleding van Claw? Dat vind je uiteraard bij VoordeelHelmen! Wij bieden alle service en gemakken die maar zou kunnen wensen, ook wat betreft garantie op Claw motorkleding. Wil je graag persoonlijk advies krijgen? Kom dan snel langs in een van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice. Heb je jouw nieuwe motorkleding online besteld, maar is de maat bijvoorbeeld niet goed? Wij bieden gratis verzending op bijna alles, vanaf een productwaarde van €200 mag je de kleding ook binnen 100 dagen helemaal gratis retourneren. Bestel nu jouw nieuwe Claw motorkleding bij ons online of kom langs in een van onze uitgebreide motorkleding en motorhelmen winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact